Черкаси 08.09.2014

Черкаси 08.09.2014

Дуже важливому і актуальному, на сьогодні, аспекту життя людини – була присвячена конференція Об’єнання аграріїв України, яка відбулась 08.09.014 року в м. Черкаси, під назвою: «Особливості територіальної організації зберігання та переробки плодоовочевої продукції, як складової частини технології зміцнення здоров’я людини.»
Найголовнішим у житті кожної людини – є її здоров’я!
Запорукою міцного здоров’я - є спосіб життя та харчування!
Одним із наголовніших принципів Об’єднання аграріїв є виховання та привиття людям ідеї та знань про здоровий спосіб життя та правильне харчування! Адже саме ці складові зберігають здоров'я, підтримують працездатність, дозволяють ефективно працювати і відпочивати.
Як показує життя, людина,яка правильно харчується, менше хворіє, ефективно протистоїть різним простудних захворюванням, довше зберігає свою працездатність.
Треба приділяти більше уваги правильному харчуванню - як основи здоров'я і довголіття людини.
Кваліфіковані спеціалісти – лікарі рекомендують по можливості їсти якомога більше свіжих овочів і фруктів, зелені.
При цьому дуже важливо їсти овочі та фрукти, які виросли у вашому регіоні! Харчуватися по сезону.
Розвиваючи усі складові та напрямки роботи агропромислового комплексу України, Об’єднання аграріїв виступило із програмою розвитку вирощування та переробки саме нашої - української плодово-ягідної продукції, як найякіснішої і найкориснішої для споживання людини!
Участь у конференції приймали провідні українські науковці, фермери та господарі, що вирощують плодово-ягідну та овочеву продукцію, керівники підприємств з переробки, громадські діячі у сфері агророзвитку України та студенти профільних аграрних та медичних вузів, яким не байдуже здоров’я українців!
На сьогодні Об’єднання аграріїв веде успішну роботу по програмах:
- забезпечення населення високоякісними продуктами харчування вітчизняного виробництва,
- направлення орієнтації господарюючих суб’єктів агропромислового під комплексу України, в т.ч. плодоовочевого, до стабільного нарощування виробництва сировини та готової продукції ;
- Налагодження шляхів збуту овочів – фруктів - ягід та їх продуктів переробки;
- Становлення ефективного економічного механізму в АПК України.
В умовах конференції були розглянуті питання:
- Відродження переробки плодоовочевої продукції на Україні;
- Були представлені інновації в напрямках агрономії, селекції та плодоовочівництва, перспективне обладнання для фермерських господарств;
- Новітні наукові розробки щодо зберігання та переробки плодоовочевої продукції;
- Перспективи органічного виробництва в Україні, як складової частини технології зміцнення здоров’я людини та багато інших питань.
Відомими науковцями були представлені проекти розвитку переробки продукції в умовах нашого вітчизняного Українського ринку, які відповідають найвибагливішим умовам якості. Це стосується як дитячого харчування так і інших продуктів масового споживання із сировини овочів-фруктів-плодів і ягід.
Об’єднання аграріїв розвиває всі напрямки переробки плодоовочевої продукції (консервування, замороження, сушіння), що забезпечить раціональне її використання, різноманітність асортименту і споживання в необхідній кількості протягом цілого року.
Удачі всім і здоров'я!
І пам'ятайте, що правильне харчування - запорука здоров'я та довголіття!

Черкаси 08.09.2014Черкаси 08.09.2014Черкаси 08.09.2014Черкаси 08.09.2014
Черкаси 08.09.2014Черкаси 08.09.2014Черкаси 08.09.2014

Черкаси 08.09.2014Черкаси 08.09.2014Черкаси 08.09.2014Черкаси 08.09.2014Черкаси 08.09.2014Черкаси 08.09.2014Черкаси 08.09.2014


Інна Успішна.